facebook tracking

Sommarpersonal 2021

Bli en av oss du också!

Sommar på Loka brunn

Vi söker nu kockar, servis, sommelier, diskare, frukost och servicemedarbetare som ska skapa magi för våra gäster. Du har några års erfarenhet från branschen men framför allt så brinner du för en personlig service med glimten i ögat.  Anställning kommer ske löpande under våren och att ha olika anställningsgrader. Se mer och ansök under respektive kategori nedan.

Kockar

Vi söker dig som har minimum 5 års erfarenhet från kockyrket. Du är van att jobba under ett högt tryck och bidrar gärna med nya idéer.

Klicka här för att söka

Serveringspersonal

Är du engagerad, positiv och älskar att ge gäster en fantastisk upplevelse? Bra! Vi söker nämligen serveringspersonal, och bartender.

Klicka här för att söka

Lokalvårdare

Är du engagerad, positiv och älskar att ge gäster en fantastisk upplevelse? Bra! Vi söker nämligen lokalvårdare till våra verksamheter.

Klicka här för att söka

Hudterapeut

Du ska ha en utbildning som är godkänd enligt branschens krav samt erfarenhet av liknande uppdrag. Vi arbetar med varumärken som Kerstin Florian, Palina och OPI, något som är meriterande är om du arbetat med någon av dessa märken tidigare, men inget krav. 

Klicka här för att söka

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor